REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
juni 15, 2013

Mooi werk!

Strak,glad en nergens rommel

Tot de volgende keer xx

Anne renee

Anne Renee

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
april 13, 2013

Charmain heeft ons droomhuis op een werkelijk perfecte manier geschilderd. Ondanks dat wij niet de meest makkelijke klanten waren qua kleuren keuze, heeft Charmain ons met raad en advies door de regenboog van kleuren geloodst en het resultaat is prachtig geworden. Iedereen die bij ons binnenkomt valt het schilderwerk op en overlaat ons met complimenten. Charmaine is een op en top meesterschilder. En dat alles ook nog voor een redelijke prijs. Het feit dat Chairmaine ook het huis van onze dochter gaat schilderen geeft wel aan hoe tevreden wij zijn. Wat ons betreft blijft Charmaine ons huis tot in lengte der dagen onderhouden. Chaimaine je bent een vakvrouw en een top wijf xx G&E

Gerard en Ellie Schol

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
november 29, 2012

Charmain heeft perfect werk geleverd! In eerste instantie hebben wij de voorzijde van onze woning laten schilderen (voordeur, kozijnen boven en beneden). Aangezien we zo tevreden waren over het geleverde werk, hebben wij de achterzijde van de woning (kozijnen) en de schuur (kozijnen en deur) ook door Charmain laten schilderen. Het resultaat spreekt voor zich, heel erg mooi geworden!

Olaf en Angela

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
november 22, 2012

Charmain is een toppertje, ze heeft mijn voordeur geschilderd en deze is weer als nieuw. Ik was van plan om kunststof te nemen maar met het schilderwerk van Charmain is dat echt niet meer nodig.

Martien

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
april 4, 2012

Ik ben super tevreden over het schilderwerk wat is geleverd door Charmain. Al mijn muren en plafonds zijn keurig afgewerkt, ik durf te zeggen dat ze een perfectionist is. Mijn huis is weer als nieuw en alles ging volgens afspraak zonder gedoe. Heel veel dank!

Jessica