REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Prachtig resultaat!

5,0 score
maart 1, 2021

Charmain woont in onze regio en ik ben heel blij dat we haar hebben gevraagd voor de klus! Onze wand van 5 bij 3 meter is heel secuur en netjes behangen. Charmain werkt lekker vlot en spreekt vooraf goed met je door hoe je het wil hebben. Als je dan ook nog eens een mooi behang uit kiest, is het resultaat verbluffend! De zolder is nu helemaal in de jungle look getransformeerd. Twijfel vooral niet, je krijgt spijt als je zelf gaat aanknoeien 😉

Kjell

Vakvrouw

5,0 score
november 1, 2020

Wij zijn superblij dat Charmain tijd heeft kunnen maken om alle plafonds en muren van ons appartement vakkundig en heel erg netjes te schilderen. Wat een vakvrouw is zij! Met veel passie heeft ze ons appartement een volledige metamorfose gegeven. Een volgende schilderklus is zeker voor Charmain.

Piet & Elly Warmerdam-Meijaard

Behangwerk

5,0 score
oktober 27, 2020

Ik heb bewust voor Charmain gekozen, omdat ik op instagram zag dat ze kundig is met de duurdere behangmerken (Muance, Elitis, Arte). De muren zien er strak en naadloos uit en ze werkt en communiceert zeer netjes!

Lisa Simons

Behang

5,0 score
oktober 27, 2020

Charmian heeft mijn woonkamer behangen .
En ik ben blij dat ze het heel goed heeft gedaan
Snel en heel netjes . Ik zal haar hiervoor zeker aanraden .
Bedankt Charmian !!

Ans Stol

Buitenschilderwerk

5,0 score
mei 24, 2020

Charmain kijkt verder dan de aangenomen opdracht. Tijdens de uitvoer liepen we tegen aankomende problemen in de toekomst. Ze is helder, duidelijk werkt heel netjes en schoon en maakt ook gebruik van milieu vriendelijke producten waar dat mogelijk is.
Ons buitenwerk heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Meesterlijk vakmanschap.
Een nieuwe opdracht zou ik in de toekomst zeker aan haar uitbesteden..

Maurice Regensburg

Laat een recensie achter