REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Een echte vakvrouw!

Rated 5 out of 5
mei 15, 2023

Het hele huis is behangen en geschilderd.

Charmain maakt het logo van haar bedrijf waar. Ze doet het met liefde en haar hart, dat is in het eindresultaat goed te zien. Tot in de puntjes verzorgd en wat ook fijn is, ze denkt mee. Klasse!

Madee

Top schilderwerk en behang!

Rated 5 out of 5
april 14, 2023

Plafonds en wanden in mijn appartement zijn heel mooi en precies geschilderd door Charmain. En het klapstuk is het behang in mijn gang, zo mooi en precies erop aangebracht, echt topwerk! Jammer dat ik geen foto kan plaatsen…

Ik vond het een hele fijne ervaring, Charmain is echt een vakvrouw en een heel fijn persoon! Heel blij ermee!

Lia Kouwenhoven

Behang

Rated 5 out of 5
februari 4, 2023

Charmain heeft mijn slaapkamer voorzien van een nieuw behang. Deels zonder print maar ook een wand met print. Het eind resultaat is heel mooi geworden.

Carla

Trappengang behangen 2 etage`s

Rated 5 out of 5
februari 4, 2023

Charmain is een echte vakvrouw, geen muur is te moeilijk voor haar. Het behang wat wij hadden uitgekozen was patroonbehang, hierdoor was er meer werk aan omdat dit perfect op de muur te maken. Maar zoals ik al heb aangegeven deze vakvrouw heeft super werk afgeleverd! Wij zijn er dan ook super blij mee en hebben een prachtige behangen trappengang. Ik zou zeggen charmain inhuren doen dus!

Nyrina & Maurice

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
januari 21, 2023

Charmain het met veel precisie twee wanden met uitdagingen, behangen in onze woning (arte behang). Super mooi eindresultaat! Ze nam echt de tijd om tot het beste resultaat te komen. Ook de afstemming rondom de afspraak verliep erg prettig. Ik raad haar zeker aan!

Sanne van Kempen