REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Super tevreden

Rated 1 out of 5
oktober 21, 2021

Charmain heeft bij ons de woonkamer behangen we zijn erg blij met het resultaat. Perfecte kwaliteit voor een goede prijs. Volgende keer bellen we haar zeker weer op.

Dave

Uitstekende kwaliteit

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2021

Charmain heeft bij ons de slaapkamer, overloop en hal behangen, het geheel ziet er perfect uit. Zij werkt snel, nauwgezet en erg netjes, kortom een vakvrouw in hart en nieren die een hoge kwaliteit levert.
Wij zijn heel blij met het eindresultaat en willen haar de volgende keer zeker terugzien.
Wij raden haar zeker aan.

Gerhard Visser (Driehuis)

Super!!!!

Rated 5 out of 5
september 21, 2021

Charmain heeft bij mij het trappenhuis en de gang behangen en geschilderd. Super mooi geworden en keurig netjes gewerkt. Ben echt blij met het resultaat, volgende keer bel ik haar zeker op.

Jacqueline

Super netjes!

Rated 5 out of 5
september 21, 2021

Wat een vakvrouw. Hele nette werkster, ruimt alles weer op en bovenal staat alles strak in de verf. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar zeker in de toekomst weer vragen.

Mascha Levasier

Loeistrakke muur

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2021

Na onze grootschalige verbouwing was de behangmuur in de woonkamer de kers op de taart! We hebben na lang wikken en wegen een prachtig en kostbaar behang gekozen van Mind The Gap. De kinderkamers heb ik zelf behangen, maar deze klus wilden we liever door een professional laten doen. Een vriendin en mede behangfanaat uit Haarlem tipte ons Charmain. Het contact was snel en prettig via Insta. Ondanks haar drukke agenda was een afspraak snel gemaakt. We zijn enorm blij met onze loeistrakke muur. Geen naden te bekennen. Een plaatje. Ik beveel Charmain van harte aan!

Berber (Amsterdam-Noord)

Laat een recensie achter