REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Buitenschilderwerk

5,0 rating
mei 24, 2020

Charmain kijkt verder dan de aangenomen opdracht. Tijdens de uitvoer liepen we tegen aankomende problemen in de toekomst. Ze is helder, duidelijk werkt heel netjes en schoon en maakt ook gebruik van milieu vriendelijke producten waar dat mogelijk is.
Ons buitenwerk heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Meesterlijk vakmanschap.
Een nieuwe opdracht zou ik in de toekomst zeker aan haar uitbesteden..

Maurice Regensburg

Buitenschilderwerk

4,0 rating
april 16, 2020

Charmain heeft met het buitenschilderwerk van onze jaren ’30 woning uitstekend werk geleverd. Ook de nodige houtrot reparaties zijn prima uitgevoerd en nu ziet ons huis er weer perfect uit. Chapeau!

Danny Biesbrouck

Behang

4,0 rating
april 16, 2020

Charmain heeft zowel bij mij op kantoor als bij een klant van mij paneel behang geplakt. Dat is lastig om te doen maar het zit er heel goed op en ik ben heel blij met het resultaat! Ik raad haar aan!!

Anja Hesp

Schilderwerk

5,0 rating
maart 20, 2020

Voor de 2e x Charmain in huis gehaald. En wederom zijn wij ontzettend tevreden. Ze werkt heel precies, heeft verstand van zaken en denkt mee. Ze werkt vlot en heel netjes. Zowel schilderen als behangen wordt door haar heel professioneel aangepakt. Een toppertje!

Liesbeth

Fotobehang

4,0 rating
januari 30, 2020

Bij ons heeft charmain een muur behangen met fotobehang. Het zit er prachtig op, geen enkele naad is zichtbaar. Ook heeft ze geholpen met de voor behandeling van de muur, ze is enorm precies, ruimt alles op en het eindresultaat is fantastisch!

Mirjam Riedel

Laat een recensie achter