REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2013

Wij hebben Charmain een hoop binnenwerk zien doen en waren erg onder de indruk van haar schilderkwaliteiten. Ze werkt erg strak en netjes.

Bij ons heeft ze al het buitenwerk gedaan. Sommige delen, waarvan ik dacht dat ze hun laatste winter zouden zien, zijn weer zo goed als nieuw. En de boeidelen met klossen zien er ook weer prachtig uit.

Als je schilderwerk mooi, maar ook duurzaam moet zijn ben je bij Chairmain aan het juiste adres. Wij bellen haar voor de volgende klus weer.

Kim en Paul

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
november 8, 2013

Onze voordeur is weer helemaal nieuw ! Bedankt charmain!

Huidspecialist Kleverpark

Schilderwerk

Rated 4,0 out of 5
oktober 12, 2013

ons huis is super mooi geworden door het prachtige schilderwerk van Charmain. raden haar iedereen van harte aan!!!!! :

Marlies en Eric

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
juni 15, 2013

Mooi werk!

Strak,glad en nergens rommel

Tot de volgende keer xx

Anne renee

Anne Renee

Schilderwerk

Rated 5,0 out of 5
april 13, 2013

Charmain heeft ons droomhuis op een werkelijk perfecte manier geschilderd. Ondanks dat wij niet de meest makkelijke klanten waren qua kleuren keuze, heeft Charmain ons met raad en advies door de regenboog van kleuren geloodst en het resultaat is prachtig geworden. Iedereen die bij ons binnenkomt valt het schilderwerk op en overlaat ons met complimenten. Charmaine is een op en top meesterschilder. En dat alles ook nog voor een redelijke prijs. Het feit dat Chairmaine ook het huis van onze dochter gaat schilderen geeft wel aan hoe tevreden wij zijn. Wat ons betreft blijft Charmaine ons huis tot in lengte der dagen onderhouden. Chaimaine je bent een vakvrouw en een top wijf xx G&E

Gerard en Ellie Schol