REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Super!!!!

Rated 5 out of 5
september 21, 2021

Charmain heeft bij mij het trappenhuis en de gang behangen en geschilderd. Super mooi geworden en keurig netjes gewerkt. Ben echt blij met het resultaat, volgende keer bel ik haar zeker op.

Jacqueline

Super netjes!

Rated 5 out of 5
september 21, 2021

Wat een vakvrouw. Hele nette werkster, ruimt alles weer op en bovenal staat alles strak in de verf. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar zeker in de toekomst weer vragen.

Mascha Levasier

Loeistrakke muur

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2021

Na onze grootschalige verbouwing was de behangmuur in de woonkamer de kers op de taart! We hebben na lang wikken en wegen een prachtig en kostbaar behang gekozen van Mind The Gap. De kinderkamers heb ik zelf behangen, maar deze klus wilden we liever door een professional laten doen. Een vriendin en mede behangfanaat uit Haarlem tipte ons Charmain. Het contact was snel en prettig via Insta. Ondanks haar drukke agenda was een afspraak snel gemaakt. We zijn enorm blij met onze loeistrakke muur. Geen naden te bekennen. Een plaatje. Ik beveel Charmain van harte aan!

Berber (Amsterdam-Noord)

Als nieuw!!

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2021

Alles is als nieuw. Charmain heeft de plafonds en wanden geschilderd en tevens een wandje behangen.

Trudy van Eck, IJmuiden

Vakwerk!

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2021

Charmain heeft het houtwerk aan de buitenkant van het hele huis geschilderd. Er zaten echt ook wel rotte plekken bij. Maar het eindresultaat staat als een huis. Super strak! Een vakvrouw!

Paul Eijking, Velsen-Zuid

Laat een recensie achter