REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Buitenschilderwerk

4,0 score
april 16, 2020

Charmain heeft met het buitenschilderwerk van onze jaren ’30 woning uitstekend werk geleverd. Ook de nodige houtrot reparaties zijn prima uitgevoerd en nu ziet ons huis er weer perfect uit. Chapeau!

Danny Biesbrouck

Behang

4,0 score
april 16, 2020

Charmain heeft zowel bij mij op kantoor als bij een klant van mij paneel behang geplakt. Dat is lastig om te doen maar het zit er heel goed op en ik ben heel blij met het resultaat! Ik raad haar aan!!

Anja Hesp

Schilderwerk

5,0 score
maart 20, 2020

Voor de 2e x Charmain in huis gehaald. En wederom zijn wij ontzettend tevreden. Ze werkt heel precies, heeft verstand van zaken en denkt mee. Ze werkt vlot en heel netjes. Zowel schilderen als behangen wordt door haar heel professioneel aangepakt. Een toppertje!

Liesbeth

Fotobehang

4,0 score
januari 30, 2020

Bij ons heeft charmain een muur behangen met fotobehang. Het zit er prachtig op, geen enkele naad is zichtbaar. Ook heeft ze geholpen met de voor behandeling van de muur, ze is enorm precies, ruimt alles op en het eindresultaat is fantastisch!

Mirjam Riedel

Behangen

4,0 score
december 21, 2019

We zijn heel tevreden over het werk van Charmain. We konden met haar goede afspraken maken en ze was ook flexibel in haar planning toen dat nodig was om aan te sluiten op de andere werkzaamheden. En, natuurlijk het allerbelangrijkste: het behang zit er echt superstrak op!

Hans en Monique

Laat een recensie achter