REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Schilderwerk

Rated 5 out of 5
mei 19, 2021

Zeer prettig om contact mee te hebben en levert erg goed werk! Zeer tevreden over ons schilderwerk

Nicole van Gerven

Vakwerk!

Rated 5 out of 5
mei 19, 2021

Charmain voor de 3e keer in huis gehaald voor een flinke klus. Ze heeft o.a. onze duinkamer gespoten, de verf zit er prachtig op. Wij zouden ons geen betere vakvrouw kunnen bedenken.

Liesbeth Huijgers - Zandvoort

Prachtig resultaat!

Rated 5 out of 5
maart 1, 2021

Charmain woont in onze regio en ik ben heel blij dat we haar hebben gevraagd voor de klus! Onze wand van 5 bij 3 meter is heel secuur en netjes behangen. Charmain werkt lekker vlot en spreekt vooraf goed met je door hoe je het wil hebben. Als je dan ook nog eens een mooi behang uit kiest, is het resultaat verbluffend! De zolder is nu helemaal in de jungle look getransformeerd. Twijfel vooral niet, je krijgt spijt als je zelf gaat aanknoeien 😉

Kjell

Vakvrouw

Rated 5 out of 5
november 1, 2020

Wij zijn superblij dat Charmain tijd heeft kunnen maken om alle plafonds en muren van ons appartement vakkundig en heel erg netjes te schilderen. Wat een vakvrouw is zij! Met veel passie heeft ze ons appartement een volledige metamorfose gegeven. Een volgende schilderklus is zeker voor Charmain.

Piet & Elly Warmerdam-Meijaard

Behangwerk

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2020

Ik heb bewust voor Charmain gekozen, omdat ik op instagram zag dat ze kundig is met de duurdere behangmerken (Muance, Elitis, Arte). De muren zien er strak en naadloos uit en ze werkt en communiceert zeer netjes!

Lisa Simons

Laat een recensie achter