REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Zeer tevreden!

Rated 5,0 out of 5
januari 21, 2023

Charmain het met veel precisie twee wanden met uitdagingen, behangen in onze woning (arte behang). Super mooi eindresultaat! Ze nam echt de tijd om tot het beste resultaat te komen. Ook de afstemming rondom de afspraak verliep erg prettig. Ik raad haar zeker aan!

Sanne van Kempen

Snel en precies

Rated 5,0 out of 5
november 27, 2022

Charmain heeft onze eerste verdieping en een zoldermuur behangen met behang waar een print in zat. Snel en nauwkeurig zat het erop. Nog steeds hartstikke blij mee!

Lianne en Mike

VAKVROUW

Rated 5,0 out of 5
juli 7, 2022

Charmain is snel en ongelooflijk precies, een haast onmogelijke combinatie. Het gehele huis is in no time geschilderd en behangen. Beste schildersbedrijf dat we ooit hebben ingeschakeld. Doen dus.

Guido & Linda

Heel positief!

Rated 5,0 out of 5
april 14, 2022

Charmain heeft bij ons op zolder een moeilijke muur behangen. Ze heeft het trapgat behangen met bomenbehang. Ze heeft ook de gang behangen en geschilderd. In de gang lijkt het net alsof er gestuct is. Heel mooi gedaan! Wij raden Charmain zeker aan!

Marlies

Zeer tevreden!

Rated 5,0 out of 5
april 3, 2022

Charmain heeft onze kinderkamer behangen met een afbeelding van Pimpelmees. Dit heeft ze heel erg mooi en strak gedaan. Goede communicatie en een mooi resultaat!

Tjeerd & Sanne