REFERENTIES

Vertel ons uw ervaring met Charmain Behang- en Schilderwerken en laat een recensie achter.

Behang

Rated 5,0 out of 5
februari 4, 2023

Charmain heeft mijn slaapkamer voorzien van een nieuw behang. Deels zonder print maar ook een wand met print. Het eind resultaat is heel mooi geworden.

Carla

Trappengang behangen 2 etage`s

Rated 5,0 out of 5
februari 4, 2023

Charmain is een echte vakvrouw, geen muur is te moeilijk voor haar. Het behang wat wij hadden uitgekozen was patroonbehang, hierdoor was er meer werk aan omdat dit perfect op de muur te maken. Maar zoals ik al heb aangegeven deze vakvrouw heeft super werk afgeleverd! Wij zijn er dan ook super blij mee en hebben een prachtige behangen trappengang. Ik zou zeggen charmain inhuren doen dus!

Nyrina & Maurice

Zeer tevreden!

Rated 5,0 out of 5
januari 21, 2023

Charmain het met veel precisie twee wanden met uitdagingen, behangen in onze woning (arte behang). Super mooi eindresultaat! Ze nam echt de tijd om tot het beste resultaat te komen. Ook de afstemming rondom de afspraak verliep erg prettig. Ik raad haar zeker aan!

Sanne van Kempen

Snel en precies

Rated 5,0 out of 5
november 27, 2022

Charmain heeft onze eerste verdieping en een zoldermuur behangen met behang waar een print in zat. Snel en nauwkeurig zat het erop. Nog steeds hartstikke blij mee!

Lianne en Mike

VAKVROUW

Rated 5,0 out of 5
juli 7, 2022

Charmain is snel en ongelooflijk precies, een haast onmogelijke combinatie. Het gehele huis is in no time geschilderd en behangen. Beste schildersbedrijf dat we ooit hebben ingeschakeld. Doen dus.

Guido & Linda